TAZİYE(Bölümümüz 2.sınıf öğrencisi Ali Rıza GÜNDÜZ geçirdiği trafik kazası nedeniyle vefat etmiştir. )

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ali Rıza GÜNDÜZ geçirdiği trafik kazası nedeniyle vefat etmiştir. Vefat eden öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Merhumun cenazesi; 17 Nisan 2018 Salı günü Çanakkale Umurbey'de, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.